Voordelige kapper in Delft 

Bij ons kun je terecht voor veel verschillende knipafspraken. Wij knippen zowel kapsels voor volwassenen, als kapsels voor kinderen. Het voordeel is dat je dus speciaal bij ons terecht kan voor mannenkapsels maar ook voor hippe kapsels voor de jongsten. Onze kappers zijn op de hoogte van alle trends op het gebied van haarmode bij mannen. Naast het knippen van haar kunnen wij ook de contouren bijtrimmen van je baard. Zo kun je alles laten bijwerken in één knipbeurt. 

Hippe kapper in Delft

Onze kapsalon zit op een fijne locatie in Delft. Zowel volwassenen als ook kinderen zijn bij ons welkom. Wij hebben meerdere professionals die gespecialiseerd zijn in het knippen van mannen en kappers die gespecialiseerd zijn in hippe kapsels voor de jongsten. Voor het knippen is je haartype zeker van belang. Bij het knippen en scheren gebruiken bij verschillende technieken afhankelijk van je haartype. Zo zullen wij bij stijl haar anders opscheren als bij kroeshaar. Dit is dan ook de reden waarom wij ons gespecialiseerd hebben in het knippen van mannenkapsels.  

Als je op zoek bent naar een kinderkapper in Delft dan kun je dus ook bij ons terecht. Naast mannenkapsels voor volwassenen kunnen wij ook een hippe look knippen voor de jongsten. Door onze ervaring kunnen wij snel en kundig knippen. Niet onbelangrijk aangezien het knippen en opscheren bij de jongsten niet te lang moet duren. 

Kapper Delft

Knippen en verzorgen van je haar en baard

Het knippen en verzorgen van je baard is ook ontzettend belangrijk. Naast het haar bovenop je hoofd, groeit baardhaar ook ontzettend snel. Het is daarom belangrijk om je baard goed te verzorgen. Tijdens een trim of knipbeurt zorgen we ervoor dat we je baard met professionele middelen behandelen. Hierdoor ziet je baard na een knip of trimbeurt er weer extra verzorgd uit. Het waxen van haar rond je hals en nek kunnen we ook meenemen. Na het waxen brengen we een verkoelend middel aan om je huid goed te verzorgen. We kunnen je eventuele tips meegeven hoe je thuis je baard ook goed onderhoud.

Net als je haar kan je baard namelijk uitdrogen en kan je gespleten punten krijgen. Daarnaast kan de huid onder je baard droog worden. Dit kun je merken aan wat jeuk onder je baard. Om dit te voorkomen hebben we een aantal tips omtrent de do’s and don’t betreft het kammen van je baard en welke middelen goed zijn voor je baard. Als je dus op zoek bent naar een kapper in Delft die een moderne look kan creëren en kundig is in het verzorgen van je haard en baard, maak dan zeker een afspraak bij ons. 

Kapper Delft
Kapper Delft
Kapper Delft
Menu