Kapsalon Aram Haarsalon in Delft

Als je op zoek bent naar een hippe kapsalon voor mannen in Delft dan ben je bij ons aan het goede adres. We helpen je graag om een nieuwe look te knippen of te behouden. Zo knippen we niet alleen maar verzorgen we ook baarden. Als je baard dus ook toe is aan een knipbeurt of trimbeurt kun je dit bij ons laten doen. We hebben een leuk team van gepassioneerde kappers. Zij staan klaar om je te knippen en voorzien van deskundig advies. 

Frisse look bij onze kapsalon in Delft 

Als je een frisse en hippe look wilt dan kunnen we je zeker helpen. Voor verschillende haartypen knippen en scheren we met speciale technieken waardoor je kapsel altijd strak geknipt is. Strakke scheerlijnen en haar dat netjes opgeschoren is doen we elke dag. Maar ook het knippen in lagen of het knippen en behandelen van kroeshaar doen we elke dag. Deze diversiteit maakt het dat we een ontzettend leuk en gepassioneerd team hebben. Altijd staat er wel een kapper voor je klaar die je kan helpen aan een moderne look. Wat je smaak ook is, we hebben altijd kappers in dienst die ervaren zijn in het knippen van alle soorten kapsels. Immers, als mannenkapper krijgen we te maken met verschillende haartypen en verschillende voorkeuren. Ook speciaal voor kinderen kunnen zij op een leuke en ontspannen manier knippen. Als je op zoek bent naar een kinderkapper in Delft dan kun je bij ons dus zeker terecht.

Kapsalon Delft

Knippen en trimmen van je baard

We zorgen ervoor dat je haar perfect zit. Om ervoor te zorgen dat je een kapsel en baard stijl kiest dat het beste bij je past kijken we met je mee naar de vorm van je hoofd en je kledingstijl. Als je een baard iets ander trimt, dan geeft dit al snel een ander gezicht. Zo kun je de lijnen in je gezicht aanpassen waardoor je hoofd opties smaller of langer lijkt. Wil je graag meer volume in je gezicht dan kun je een baard zo knippen dat je gezicht breder wordt. Met je haarlijn en het kapsel dat je heb, kun je ook de vormen van je gezicht aanpassen. 

Ga je voor een compleet nieuw look of heb je liever precies dezelfde stijl, wij zorgen ervoor dat je de deur uit loopt met de look die je in gedachten had. Bij ons krijg je kwaliteit voor een fijne prijs. Geen onnodige poespas die een knipbeurt duur maakt, maar een verzorgende behandeling en knipbeurt voor heldere prijzen. 

Kapsalon Delft
Kapsalon Delft
Kapsalon Delft
Menu