Kinderkapper in Delft

Wij hebben kappers in dienst die gespecialiseerd zijn in mooie en hippe kapsels voor mannen. Zowel voor kinderen als voor volwassen knippen we een moderne look. Als je op zoek bent naar een kapper in Delft die een hip kapsel kan knippen voor mannen of kinderen dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij ons is een knipbeurt een leuke en gezellige ervaring. 

Perfect kapsel en gezellige ervaring 

Wij zorgen niet alleen voor een perfect kapsel maar ook voor een leuke ervaring. Zeker voor kinderen is dit ontzettend belangrijk. Waarbij een knipbeurt voor sommige kinderen spannend of vervelend kan zijn is dit natuurlijk helemaal niet nodig. Wij vinden het belangrijk dat je kind met veel plezier in de stoel zit. Samen kijken we naar een geschikt kapsel en zorgen we ervoor dat het leuk wordt om nog eens terug te komen

Kinderkapper Delft

Kinderkapper in delft

Wij hebben ook kappers die gespecialiseerd zijn in het knippen van kinderen. Voor kinderen kunnen zij op een leuke en ontspannende manier knippen. Als kinderkapper zul je namelijk weer op andere zaken letten dan een kapper die mannen knipt en baarden trimt. Zo is een hip kapsel belangrijk om er natuurlijk goed uit te zien op school. Het laten knippen zelf is natuurlijk ook een ervaring. Waarbij het ene kind rustig in de stoel zit, vindt de ander het misschien minder leuk. Ons team weet hoe je een knipbeurt in een leuke en gezellige ervaring omgetoverd waarbij het kind in no time klaar is. 

Allround kapper in Delft

Bij ons kun je terecht voor het knippen van alle soorten mannenhaar. Niet alleen voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen. Waarbij we onderscheid maken tussen verschillende soorten haar om je zo beter te kunnen knippen. Tussen het knippen van stijl haar of kroeshaar zit natuurlijk een ontzettend groot verschil. Zowel de verzorging van je haar als het knippen gaat op een andere manier. Met de juiste producten verzorgen wij het haar voorafgaand aan het knippen en na het knippen. Op deze manier zal het haar beter geknipt worden en extra verzorgd worden. Zeker tijdens de zomer heeft ons haar veel te verduren, door zonlicht en zeezout raakt het haar beschadigd. Een knipbeurt en verzorgingsproducten zijn dan extra belangrijk. Hier kunnen we zeker bij helpen. 

Daarnaast hebben we veel ervaring op het gebied van verzorging voor je baard en styling voor je baard. Zo knippen, scheren en waxen we om je baard op te frissen. Naast het haar op je hoofd heeft je baard ook veel verzorging nodig en regelmatig een knip of scheerbeurt. Als je tijdens een kappersafspraak ook je baard mee laat nemen dan sta helemaal fris weer buiten. 

Kinderkapper Delft
Kinderkapper Delft
Kinderkapper Delft
Menu